Welkom

Welkom op mijn website. Hier deel ik mijn foto’s met vrienden, familie, en andere geinteresseerden.

Al mijn foto’s zijn te koop. Verkoop gaat via “Werk aan de Muur”. Je kunt kiezen uit verschillende formaten en materialen waarop de foto wordt afgedrukt.

Staat de foto die je wilt kopen niet tussen de selectie in de webshop, neem dan contact met me op en ik zorg dat de foto beschikbaar komt.

Ik heb deze site gemaakt met Xway, een speciaal website ontwerpprogramma voor Mac.

Alle foto’s op deze site zijn door mij als natuur (hobby)fotograaf gemaakt, allemaal in Nederland. De foto’s zijn (minimaal) bewerkt met DxO PhotoLab en de NIK plug-in (voornamelijk belichting, kleur(verzadiging) en uitsnede).

Ik ben begonnen met Konika Minolta apparatuur. Na de overname door Sony ben ik doorgegaan met Sony apparatuur. Momenteel fotografeer ik met:

- Sony A7Rm4

- Sony A7Rm2

- Sony 12 - 24mm f/4 G

- Sony 70 - 400mm f/4.0-5.6 G

- Sony 200 - 600mm FE 5.6 - 6.3

- Sony FE 90mm f/2.8 Macro

- Zeiss Loxia 21mm f/2.8 FE

- Zeiss 24 - 70mm f/2.8

- Tamron 35 - 150mm f/2-2.8

- Konika Minolta 17 - 35mm f/2.8-4

Als natuurfotograaf ben ik geinteresseerd in landschap, zoogdieren, vogels en macro. Zo nu en dan pas ik een creatieve stijl toe.

Nu ik meer vrije tijd heb en dus meer tijd kan besteden aan mijn hobby ben ik lid geworden van de Verenigde Amateur Natuurfotografen (VAN) in Amstelveen, opgericht in 1984. Een vereniging met als doelstelling het fotograferen van zowel de levende als niet-levende natuur in de ruimste zin van het woord, met daarbij in acht nemend de algemeen aanvaarde normen voor natuur- en milieubescherming.

Veel kijkplezier!

Kees de Wit / KCleBlanc Photography